Groepsaccommodatie aan zee in Zeeland? Kom naar Duinoord Oostkapelle!

groepsaccommodatie aan zee zeelandGroepsaccommodatie aan zee in Zeeland huren? Dan bent u bij Duinoord Oostkapelle aan het juiste adres. Onze moderne groepsaccommodatie is gelegen op een droomlocatie in Zeeland en is geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen. Heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust, de schoonheid van Zeeland ontdekken of zonnebaden op het strand van Oostkapelle? Groepsaccommodatie Duinoord aan zee in Zeeland is dé place to be voor families, vriendengroepen en verenigingen die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf in een prachtige, rustgevende omgeving. Kom ook genieten van een geweldige vakantie aan de Zeeuwse kust!

Groepsaccommodatie aan zee = puur genieten

Heerlijk genieten van een onvergetelijk verblijf doet u in de groepsaccommodatie aan zee in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van topfaciliteiten. Zo beschikt u tijdens uw groepsverblijf over een woonkamer, uitgeruste keuken en 5 slaapkamers met eigen sanitair.

Dé leukste foto’s van de Zeeuwse kust online delen? Bij Duinoord Oostkapelle krijgt u de gelegenheid om gebruik te maken van gratis wifi. Bij mooi weer kunt u genieten van het zonnetje in uw eigen tuin en de auto kunt u parkeren op uw eigen privé parkeerplaats.

Komt iemand logeren? In overleg is dit mogelijk mét ontbijt, halfpension en dinerverzorging.

Groepsuitjes tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie aan zee

groepsaccommodatie aan zee in zeelandAls u denkt aan Zeeland, dan denkt uw vast aan strand en water. Duinoord Oostkapelle ligt in het Zeeuwse duingebied, nabij een prachtig strand. Door de goede ligging zijn er talloze mogelijkheden voor een groepsuitje tijdens uw verblijf. Maak de mooiste rondwandelingen over het strand of beoefen diverse watersporten, zoals kitesurfen en duiken. Sluit de dag af met typische Zeeuwse gerechten in één van de vele eetgelegenheden in de omgeving.

Reserveer online direct uw verblijf in de groepsaccommodatie aan zee in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle en geniet van een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust.

 

9,4

25
beoordelingen
Ligging
Prijs / kwaliteit
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
8,8
9,0
9,1
9,3
9,8