Groepsaccommodatie voor 20 personen in Zeeland huren

groepsaccommodatie 20 personen zeelandGroepsaccommodatie voor 20 personen in Zeeland gezocht? Huur een groepsaccommodatie bij Duinoord Oostkapelle. Deze moderne groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een weekend, midweek of een week weg met een grote groep familieleden, vrienden of collega’s. Door de prachtige, ideale ligging van onze 20-persoons groepsaccommodatie kunt u alle kanten op voor een dagje eropuit.

Overnachten in onze 20-persoons groepsaccommodatie in Zeeland = genieten

De 20-persoons groepsaccommodatie bij Duinoord Oostkapelle is dé place to be voor een ontspannen verblijf boordevol privacy en comfort aan de Zeeuwse kust. De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer met o.a. televisie, goed uitgeruste keuken, 5 slaapkamers met eigen sanitair en tuinterras.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Zo is er gratis wifi, kunt u gebruik maken van een vriezer, extra koelkast, wasmachine en droog automaat in de bijkeuken én heeft u beschikking over uw privé parkeerplaats. Geen zin om te koken? Maak gebruik van de cateringservice.

Activiteiten in de omgeving

20-persoons groepsaccommodatie zeelandDe voorzieningen in de omgeving van Duinoord Oostkapelle zijn eveneens ongekend. Beoefen diverse watersporten, zoals zeilen en kitesurfen. Geen ervaring? Breng dan een bezoek aan de vele zeil- en kitesurfscholen.

Een dagje eropuit met de kinderen? Ga heerlijk zwemmen in het zwembad van Omnium Goes of laat een lach op uw gezicht toveren in Berkenhof’s Zoo met meer dan 50 diersoorten!

Meer weten over onze groepsaccommodatie voor 20 personen in Zeeland, neem dan contact met ons op of reserveer online direct een welverdiend verblijf bij Duinoord Oostkapelle.

9,4

25
beoordelingen
Ligging
Prijs / kwaliteit
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
8,8
9,0
9,1
9,3
9,8