Omschrijving

Luxe groepsaccommodatie in Zeeland huren

luxe groepsaccommodatie zeeland

Huur nu de luxe groepsaccommodatie in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle. Dit groeps- en familiehuis is modern, gerenoveerd en geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen. Onze groepsaccommodatie is een accommodatie met een prachtige, authentieke uitstraling en is gelegen op een droomlocatie op  loopafstand van het strand van Oostkapelle. Voor families, vriendengroepen en verenigingen is het dé plek voor een comfortabel verblijf aan zee.

Onderneem met het hele gezelschap de leukste activiteiten, waai lekker uit aan de Zeeuwse kust en ontdek de schoonheid van Zeeland. Overnacht na een geweldige dag in onze luxe groepsaccommodatie in Oostkapelle! Niet voor niets is de waardering van onze gasten erg hoog! Een onvergetelijk familieweekend begint in onze groepsaccommodatie in Zeeland.

Dé groepsaccommodatie in Zeeland om te genieten

groepsaccommodatie zeelandOnze luxe groepsaccommodatie in Zeeland is dé plek om te genieten. Ga er eens lekker tussenuit. Tijdens uw verblijf in ons groepsverblijf geniet u van uitstekende faciliteiten. In de luxe groepsaccommodatie bevindt zich een gezellige woonkamer en een zeer goed uitgeruste keuken. Er zijn in totaal 5 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 2 op de begane grond.

Er is gratis wifi, een buitenterras en tuin en u heeft de beschikking over een privé parkeerplaats. Logies op basis van zelfverzorging. In overleg is logies met ontbijt, halfpension en dinerverzorging mogelijk. Vraag ook naar de cateringmogelijkheden van plaatselijke restaurants. Genieten? Dat doet u bij Duinoord Oostkapelle aan de Zeeuwse kust!

Groepsaccommodatie in Zeeland: groepsuitjes in en rondom Oostkapelle

Groepsaccommodatie Zeeland groepsuitjesGroepsuitjes in Zeeland zijn er volop! De veelzijdige ligging van onze groepsaccommodatie in Zeeland aan de Walcherse kust, vlakbij natuurgebied De Manteling en het duingebied Oranjezon in Zeeland, biedt ongekend veel mogelijkheden voor de leukste groepsuitjes in en rondom Oostkapelle in Zeeland. Benieuwd?

Ontdek de natuur tijdens een wandeling met de boswachter, leer zeilen met een jacht op de Oosterschelde en ontdek het nationaal park op een wel heel bijzondere manier. Ga met de hele groep steppen, toer rond op een solex en bezoek gezellige kustdorpen als Oostkapelle, Domburg en het historische Veere. Met kinderen zijn Zwembad De Parel in Domburg, Klimbos Westerschouwen en de vele kinderattracties zoals Speelmolen De Jonge Johannes in Serooskerke Walcheren in Zeeland echte aanraders.

 

9,5

24
beoordelingen
Ligging
Prijs / kwaliteit
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
9,3
9,4
9,2
9,7
9,7