Vakantiehuisje aan zee in Zeeland? Geniet bij Duinoord Oostkapelle!

vakantiehuisje aan zee zeelandEen vakantiehuisje aan zee in Zeeland huren? Wij bieden luxe vakantiehuisjes en vakantievilla’s nabij de Zeeuwse kust voor een onvergetelijke vakantie bij het Noordzeestrand. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en zijn prachtig gelegen in kustdorp Oostkapelle. Zo zijn er talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit in Zeeland. Geniet van al het moois dat Zeeland te bieden heeft tijdens uw vakantie in vakantiehuisje aan zee bij Duinoord Oostkapelle in Zeeland.

Vakantiehuisje aan zee met uitstekende voorzieningen in Zeeland 

In ons vakantiehuisje aan zee in Zeeland geniet u samen met uw gezelschap van de goede voorzieningen. Zo ligt de nadruk in onze sfeervolle vakantiehuisje op comfort en luxe. Voor elk is er wat wils. Zo bieden wij huisjes met o.a. een openhaard die een gezellige sfeer creëert, een smart-tv waarop u de leukste programma’s kunt kijken of het gemak van een vaatwasser voor een onbezorgde vakantie. Huur één van onze vakantievilla’s in Zeeland voor nog meer luxe.

Als u een vakantiehuisje huurt bij Duinoord Oostkapelle, dan kunt u gebruik maken van gratis wifi en uw eigen privé parkeerplaats. Honden zijn helaas niet toegestaan in onze vakantiehuisjes en vakantievilla’s.

Ga eropuit tijdens een vakantie in ons vakantiehuisje aan zee in Zeeland

vakantiehuisje aan zee in zeelandIn de omgeving van Duinoord Oostkapelle is er veel te beleven. Ga eropuit en ontdek de omgeving van kustdorp Oostkapelle. Fiets of wandel rondom Oostkapelle en ervaar het indrukwekkende natuurgebied de Manteling, proef Zeeuwse mosselen en andere Zeeuwse gerechten in één van de vele restaurants en strandpaviljoens of bezoek met de kinderen Reptielen Zoo Iguana in Vlissingen.

Meer weten over een vakantie in het vakantiehuisje aan zee in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle? Neem dan contact met ons op of reserveer online uw welverdiende vakantie aan de Zeeuwse kust!

9,4

25
beoordelingen
Ligging
Prijs / kwaliteit
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
8,8
9,0
9,1
9,3
9,8