fbpx

Duiken tijdens uw verblijf bij Duinoord in Oostkapelle

eropuit zeeland duinoord oostkapelle07

Kom duiken tijdens uw verblijf bij Duinoord in Oostkapelle en ontdek de bijzondere onderwaterwereld van de Zeeuwse wateren. Zowel de ervaren als de onervaren duiker is op zijn of haar plek in Zeeland.

De provincie beschikt over veel duikscholen, zodat u na een introductieduik of opfriscursus kunt duiken in onder meer de mooie Oosterschelde, het Veerse Meer of het indrukwekkende Grevelingenmeer.

Duikscholen in Zeeland

Een opfriscursus of introductieduik in Zeeland nodig? Dan zit u goed bij onder andere Sealand Diving in Brouwershaven, Duikschool Zeeland en Duikschool de Grevelingen in Scharendijke. De duikscholen in Schouwen- Duiveland leren u de kneepjes van het vak, zodat u vervolgens zelf op ontdekkingsreis kunt gaan. Ontdek vanaf verschillende Zeeuwse duiklocaties indrukwekkende flora en fauna en vergeet vooral de onderwatercamera niet!

Duiklocaties in Zeeland

De grotere deltawateren, het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het Veerse Meer, verzekeren prachtige duiklocaties in Zeeland voor zowel de ervaren als de onervaren duiker. Ook toplocaties Burghsluis – Oostbout, Veerse Dam, en Scharendijke - Start Toren zijn onder meer aanraders om te duiken. Rondom Oostkapelle zijn ook een aantal kleinere, maar toch heel mooie, duiklocaties zoals Strand Westkapelle, Oranjeplaat en Vrouw Holle - Vrouwenpolder.

Overnachten bij Duinoord Oostkapelle

Onze groepsaccommodatie is het perfecte verblijf voor groepen van 8 tot 20 personen. Of u nu met de hele familie, een (vrienden)groep of uw bedrijf wilt overnachten, met onze groepsaccommodatie bent u verzekerd van een comfortabel en aangenaam verblijf.

De bungalows van Duinoord bieden voor ieder wat wils, of u nu met 2 of 8 personen verblijft. Voorzien van alle gemakken bent u verzekerd van een heerlijke vakantie in één van onze bungalows op Walcheren in Zeeland. Bekijk ook onze nieuwe luxe vakantiehuizen.

In de maanden juli en augustus kunt u ook overnachten in het Bed & Breakfast van Duinoord Oostkapelle. Deze unieke locatie op loopafstand van het strand staat voor ultiem vakantiegenot. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, flatscreen tv en eigen sanitair.