fbpx

Uit eten in Oostkapelle tijdens uw verblijf bij Duinoord

eropuit zeeland duinoord oostkapelle02

Er is niets fijner dan na een geweldige dag met familie, vrienden of collega’s heerlijk uit eten te gaan in Oostkapelle. In het kustdorp zijn vele gezellige strandpaviljoens en restaurants, waaronder Strandpaviljoen de Piraat, Pizzeria La Vita Bella en Grand-Café de Pekelinge gevestigd.

Of u nu gaat voor typisch Zeeuwse gerechten, luxe diners of voor een heerlijke pannenkoek; in Oostkapelle bent u aan het juiste adres!

Uitstekende eetgelegenheden in Zeeland

Niet alleen in Oostkapelle vindt u luxe en gezellige restaurantjes. Ook kustdorpen zoals Domburg en Vrouwenpolder en de grotere steden als Middelburg en Vlissingen beschikken over uitstekende eetgelegenheden. Geniet tijdens uw verblijf bij Duinoord aan de Zeeuwse kust van een etentje met uitzicht op het water en ervaar de prachtige Zeeuwse zonsondergang. Het typisch Zeeuwse licht heeft menig bekende schilder geïnspireerd, zoals Mondriaan en Toorop.

Overnachten bij Duinoord Oostkapelle

Om optimaal te kunnen genieten van alles wat u kunt zien en doen in Zeeland, is overnachten bij Duinoord in Oostkapelle ideaal.

Onze groepsaccommodatie is het perfecte verblijf voor groepen van 8 tot 20 personen. Of u nu met de hele familie, een (vrienden)groep of uw bedrijf wilt overnachten, met onze groepsaccommodatie bent u verzekerd van een comfortabel en aangenaam verblijf.

De bungalows van Duinoord bieden voor ieder wat wils, of u nu met 2 of 8 personen verblijft. Voorzien van alle gemakken kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Oostkapelle, Zeeland. Bekijk ook onze nieuwe luxe vakantiehuizen.

In de maanden juli en augustus kunt u ook overnachten in het Bed & Breakfast van Duinoord Oostkapelle. Deze unieke locatie op loopafstand van het strand staat voor ultiem vakantiegenot. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, flatscreen tv en eigen sanitair.