fbpx

Wandelen in Oostkapelle, Zeeland

eropuit zeeland duinoord oostkapelle11

Wandel in Oostkapelle langs de meest indrukwekkende plekken van Zeeland tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie, een bungalow of B&B van Duinoord.

In de omgeving van Oostkapelle zijn wandelroutes uitgezet langs prachtige landgoederen en buitenplaatsen en door het duingebied van het rustiek gelegen kustdorp.

Maak kennis met de afwisselende natuur en cultuur van het dorp en haar omgeving en neem een rustmomentje bij één van de vele strandtentjes of cafeetjes die Oostkapelle rijk is.

Fietsen in Oostkapelle, Zeeland

Ga er met de fiets op uit in en rondom Oostkapelle en ontdek de schoonheid en omgeving van dit rustige kustdorp. Fiets de kustroute door de mooiste duingebieden of volg de vele fietspaden en binnenweggetjes over het platteland en door gemoedelijke dorpjes. Ontdek het mooie strand, de Zeeuwse wateren en de rust en ruimte van de streek. In Oostkapelle zijn er verschillende mogelijkheden om fietsen te huren, ook e-bikes.

Eropuit met de fiets in Zeeland

Ga eropuit met de fiets in Zeeland en volg de mooiste fietsroutes door de streek. Wat dacht u van de Welsingroute door Walcheren, de Middelburgse Havenroute of de kinderroute Avontuurlijk Walcheren. Uiteraard kunt u ook zelf op pad gaan en via de kust gemoedelijke dorpjes en de mooiste plekjes van Zeeland ontdekken. U kunt ook een eigen route met het Fietsknooppuntensysteem Zeeland (FIKS) plannen, waarbij u zelf de afstand en knooppunten bepaalt.

Overnachten bij Duinoord Oostkapelle

Om optimaal te kunnen genieten van alles wat u kunt zien en doen in Zeeland, is overnachten bij Duinoord in Oostkapelle ideaal.

Onze groepsaccommodatie is het perfecte verblijf voor groepen van 8 tot 20 personen. Of u nu met de hele familie, een (vrienden)groep of uw bedrijf wilt overnachten, met onze groepsaccommodatie bent u verzekerd van een comfortabel en aangenaam verblijf.

De bungalows van Duinoord bieden voor ieder wat wils, of u nu met 2 of 8 personen verblijft. Voorzien van alle gemakken kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Oostkapelle, Zeeland. Bekijk ook onze nieuwe luxe vakantiehuizen.

In de maanden juli en augustus kunt u ook overnachten in het Bed & Breakfast van Duinoord Oostkapelle. Deze unieke locatie op loopafstand van het strand staat voor ultiem vakantiegenot. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, flatscreen tv en eigen sanitair.