fbpx

Overnachten in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle

overnachten zeeland

Overnachten in Zeeland nabij het Noordzeestrand? Bij Duinoord Oostkapelle vindt u de mooiste en meest comfortabele bungalows (street view) en groepsaccommodatie (street view) op Walcheren in Zeeland. Ga eropuit in de omgeving, onderneem leuke activiteiten of spendeer de dag aan zee en ontdek ultieme watersporten zoals kitesurfen en duiken

Ook voor zakelijke bijeenkomsten in combinatie met bedrijfsuitjes en teambuilding is overnachten bij Duinoord Oostkapelle in Zeeland zeer geschikt! 

Overnachten bij Duinoord Oostkapelle in Zeeland: ontdek de mogelijkheden

overnachten in ZeelandWanneer u wilt overnachten in Zeeland, ontdek dan onze luxe bungalows en vakantiehuizen nabij het strand. Ook de comfortabele groepsaccommodatie garandeert een fantastisch verblijf voor families, vrienden en verenigingen. In de zomermaanden kunt u ook kiezen voor een Bed & Breakfast in onze luxe groepsaccommodatie. De unieke locatie van alle bungalows en het groepsverblijf geeft een overnachting in Zeeland nét dat beetje extra!

Ontdek Zeeland: ga eropuit!

Als u bij ons komt overnachten is het zeer aan te raden om de omgeving te verkennen. Vertoef uren op het nabijgelegen strand, waag u aan diverse watersporten en ontspan bij één van de vele strandpaviljoenen of restaurants. Ga met het hele gezelschap varen op de Zeeuwse wateren, maak prachtige wandelingen of huur fietsen en ga op pad. Op zoek naar een bedrijfsuitje? Maak een solextour door Zeeland of ga voor een actieve workout in de Zeeuwse natuur. Voor kinderen zijn Berkenhof’s Tropical Zoo en de vele kinderattracties en zwembaden in Zeeland echte aanraders.

Overnachten in Zeeland, natuurlijk bij Duinoord Oostkapelle!

Bungalow

Huur een comfortabele bungalow bij Duinoord Oostkapelle op loopafstand van het strand. De bungalows voor 1 – 8 personen zijn geheel vrijstaand en uiteraard van alle gemakken voorzien. Ontdek ook onze nieuwe bungalows Dunopark 1-6.

Groepsaccommodatie

Verblijf met vrienden, familie of collega’s op een droomlocatie in Zeeland! Het groepsverblijf met een authentieke uitstraling overtreft alle verwachtingen. De groepsaccommodatie is met 5 slaapkamers – voorzien van privé sanitair - geschikt voor 5 - 20 personen.

B&B

Geniet van een heerlijk weekendje weg aan zee en overnacht in een comfortabele bed & breakfastkamer van Duinoord Oostkapelle. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en beschikken over eigen sanitair. Wandelen, fietsen, watersporten of gewoon even heerlijk tot rust komen. Ervaar het ultieme vakantiegevoel in Zeeland!

Zakelijk

Vergaderen en overnachten op een bijzondere locatie op Walcheren in Zeeland. Combineer uw vergadering, cursus of training met een aangename onderbreking in de vorm van een activiteit of ontspannende wandeling door de duinen. Laat u inspireren door Zeeland!