Groepsaccommodatie voor 10 personen in Zeeland huren? Uiteraard bij Duinoord Oostkapelle!

groepsaccommodatie 10 personen zeelandHuur nu een groepsaccommodatie voor 10 personen in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle. Deze moderne groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een weekend, midweek of een week weg met familieleden, vrienden of collega’s. Door de prachtige, ideale ligging van 10-persoons groepsaccommodatie Duinoord Oostkapelle in Zeeland kunt u alle kanten op voor een dagje eropuit.

Overnachten in onze groepsaccommodatie voor 10 personen in Zeeland = genieten

De 10-persoons groepsaccommodatie bij Duinoord Oostkapelle is dé place to be voor een ontspannen verblijf boordevol privacy en comfort aan de Zeeuwse kust. De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer met o.a. televisie, goed uitgeruste keuken, 5 slaapkamers met eigen sanitair en tuinterras.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Zo is er gratis wifi, kunt u gebruik maken van een vriezer, extra koelkast, wasmachine en droog automaat in de bijkeuken én heeft u beschikking over uw eigen privé parkeerplaats. Geen zin om te koken? Maak gebruik van de cateringservice.

Activiteiten in de omgeving

10-persoons groepsaccommodatie zeelandDe voorzieningen in de omgeving van Duinoord Oostkapelle zijn eveneens ongekend. Beoefen diverse watersporten, zoals zeilen en kitesurfen. Geen ervaring? Breng dan een bezoek aan de vele zeil- en kitesurfscholen.

Een dagje eropuit met de kinderen? Ga heerlijk zwemmen in het zwembad van Omnium Goes of laat een lach op uw gezicht toveren in Berkenhof’s Zoo met meer dan 50 diersoorten!

Meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 10 personen in Zeeland

Meer weten over onze groepsaccommodatie voor 10 personen in Zeeland, neem dan contact met ons op of reserveer online direct een welverdiend verblijf bij Duinoord Oostkapelle.

9,4

25
beoordelingen
Ligging
Prijs / kwaliteit
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
Hygiëne
8,8
9,0
9,1
9,3
9,8